2021-02-09 07:48:24• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Halak - Egy váratlan találkozás egy szókimondó idegennel gyümölcsöző kapcsolatot szülhet

Napi horoszkóp február 9-re 12 csillagjegy szülötteinek.
 

Kos: III. 21. - IV. 19.

Változékony hangulatban van. Habár alapvetően szerencsésnek mondhatja magát, mégis rájön, ha az otthonában nincs rendben valami, akkor semmi sem működik igazán. Egy takarítás segíthet abban, hogy a gondolatait is letisztázza.


Bika: IV. 20. - V. 20.

Igen kedvező alkalom, hogy döntéseket hozzon, hogy személyes céljait megvalósítsa és, hogy előre mozdítsa saját érdekeit. Most még a pénzügyi kockázat is jól sül el, főleg pozitív hozzáállásának köszönheti a jó szerencsét.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Ha továbbra is a halogatás taktikáját alkalmazza, a megoldatlan ügyek lassan megoldhatatlanná válnak. Egy baráti tanács, bár jó szándékú, de ha megfogadja feldúlhatja életét. Hallgasson inkább a házastársára!


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Munkahelyi háborúskodások keserítik, ráadásul párkapcsolata sem felhőtlen mostanában. Többszörös válaszútra kerülhet, de semmiképp se döntsön ösztönösen, mintegy csípőből. Karrierje építéséhez keressen támogatókat!


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Ma hajlamos lehet régi, jól bevált struktúrákat felrúgni, mindent megváltoztatni életében. A végleges döntésekkel inkább várjon néhány napig. Sőt akár egy hónapig.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A Hold a Bak jegyében jár. Párja veszekedős kedvében van, ha békét akar, inkább ne provokálja. A közlekedésben is legyen nagyon óvatos, valahogy most megszaporodnak az őrültek az utakon. A szerelemben sok szép illúzióra, de csalódásra is számíthat.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Ma rendkívül képzeletgazdag és intuitív lehet, nagy beleérző képességgel, egy most kezdődő szerelem nagyon spirituális szinten működhet. Hosszú távon minden bizonnyal ez jót fog tenni önnek.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Végre sikerül úrrá lennie ingerültségén, aktivitása most pozitív irányt vehet. Egy elhúzódó családi konfliktus is békés megoldást nyerhet, ha hallgat a bölcs szóra. Azt sem szabad elfelednie, hogy a társa a legjobb barátja is egyben.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Bőséges energiával rendelkezik, egészsége és közérzete remek. Ha tudatában van lépéseinek, semmit nem visz túlzásba, kedvezően, sőt szerencsésen alakulhat a mai nap társkapcsolatait és pénzügyeit tekintve.


Bak: XII. 22. - I. 19.

A Hold a Bak jegyén halad keresztül. A mai nap jó alkalom a jövőbe mutató tervek készítésére. Érzelmileg kiegyensúlyozott hangulatban van, józanul gondolkodik.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

A konfliktusok szinte elkerülhetetlenek, különösen, ha nem tudja levetkőzni az uralkodási vágyát. Ha dühös valakire, akkor azt most rendezze el, de csak a valós okokkal foglalkozzon, ne hagyja, hogy rejtett indulatai vezéreljék.


Halak: II. 19. - III. 20.

Egy váratlan találkozás egy szókimondó idegennel hosszabb távon gyümölcsöző kapcsolatot szülhet. Csak ne ijedjen meg a szokatlan dolgoktól! Ebből még akár nagy szerelem is lehet, ha legyőzi kezdeti idegenkedését...

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: